سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خرد، ریشه دانش و انگیزه فهم آن است . [امام علی علیه السلام]
زورخانه - منوچهر عطاءالهی
پیوندها

علی علیه السلام و زیبائیها: زیباترین ولادت: تنها کسی که در داخل خانه خدا بدنیا آمد، اوست. زیباترین نام: بنا بر روایات متعدد، نام علی مشتق از نام خداست. زیباترین معلم: علی تربیت شده دست پیامبر (ص) بود. زیباترین سخنان: به تعبیر بسیاری از بزرگان، نهج البلاغه برادر قرآن کریم است.

امام علی علیه السلام




تولد در خانه خدا

مکه در یکی از ماه های حرام، ماه رجب، پذیرای مقدم زیارت کنندگان خانه خدا بود. زائران با آداب و مناسک خود به گرد خانه خدا طواف می کردند، گاه پروردگارشان را می خواندند و گاه بت ها را. و آن روز نیز که روز جمعه سیزدهم ماه رجب بود در اطراف خانه کعبه ازدحام عجیبی برپا بود. در این جمع تنها یک زن بود که به جای عبادت بت، خدا را عبادت می کرد، شرک و کفر بر روحش سایه نینداخته بود. او دین حنیف داشت، همان دین جدش ابراهیم خلیل الرحمن، و او نیز در اطراف خانه خدا طواف می کرد، و از خدا می خواست تا وضع حملش را آسان کند.

او فاطمه دختر اسد بن هاشم بود و فرزندی را به بار داشت. و تقدیر چنین بود که این فرزند تولدی مبارک و استثنایی داشته باشد... تولد در خانه خدا...

فاطمه با خدا راز و نیاز می کرد. ناگهان در خود احساس دردی شدید کرد، دردی که فاطمه آن را به خوبی می شناخت، آخر این پنجمین حمل او بود، او قبلاً چهار بار دیگر این درد را در خود احساس کرده بود. فاطمه مضطرب و پریشان شد، او در میان جمعیت غوطه می خورد و طواف می کرد، پس از این احساس از طواف باز ایستاد ولی موج جمعیت او را به این سو و آن سو می کشاند. و درد هر لحظه شدیدتر و شدیدتر می شد.

چه می دانست که خدا چه سرنوشت افتخار آمیزی برای او و نوزادش رقم زده است.

فاطمه به دنبال پناهگاهی می گشت، مأمنی که او را از چشم مردم پنهان کند، و سرانجام آغوش گشوده کعبه را در برابر خود دید. فاطمه قدم به درون خانه کعبه گذارد. و این تقدیر الهی بود که مرد خدا در خانه خدا قدم به صحنه حیات پر افتخار خود بگذارد.

نامش را علی نهادند؛ و با علی، موجودی دیگر نیز موجودیت گرفت، موجودی عزیز، گرانبها و بس کمیاب. همان چیزی که باید راز سعادت جامعه ها را در آن جست، و در آن هنگام جوامع سخت از آن نهی شده بودند، جهان، "عدل" را نه می فهمید و نه می شناخت. میلاد علی با تولدی دیگر همراه بود؛ تولد عدل...



نسب علی (ع)

نسبت که به معنای اصل و نژاد است. از عوامل مؤثر در ساختار وجودی انسان و تشکیل دهنده شخصیت اوست. طبق گفته قرآن و روایات و ائمه معصومین و نیز علم روانشناسی، فرد بسیاری از صفات و روحیات خود را از طریق وراثت به ارث می برد. حضرت علی (ع) به داشتن این ویژگی ممتاز بوده که اجداد طاهرش همگی از نظر فضلیت و بزرگواری معروف و مشهور بودند. پدر و مادر حضرت علی (ع) هر دو از خاندان هاشم بودند و این خانواده، در فضایل اخلاقی و صفات والای انسانی، در میان عرب و قریش، زبان زد همگان بود و شجاعت و تیزهوشی و زیرکی، از امتیازات آنها به شمار می رفت و همه این فضایل، در حد اعلای خود به علی بن ابیطالب به ارث رسید.


امام علی علیه السلام




پدر علی (ع)

یکی از شخصیت های نقش آفرین صدر اسلام، حضرت ابوطالب پدر حضرت علی (ع) و عموی بزرگوار پیامبر خدا (ص) است. او یکی از ده فرزند عبدالمطلب و خود از بزرگان مکه و رئیس قبیله بنی هاشم، و سراسر وجودش، سرشار از بخشش، مهربانی و فداکاری در راه آیین توحیدی بود. ابوطالب بعد از وفات عبدالمطلب، سرپرستی پیامبر اکرم (ع) را به عهده گرفت و بعد از اینکه پیامبر به مقام رسالت رسید، در راه هدف مقدس ایشان که همان گسترش آیین یکتا پرستی بود، با تمام وجود جانبازی و فداکاری کرد تا آنجا که گفت: «تا جان دارم، از محمد دفاع می کنم.» او سرانجام در سال دهم بعثت در سال 64 سالگی دیده از جهان فروبست. حضرت علی (ع) مراحل آغازین کودکی را در دامان تربیت چنین پدری بزرگوار رشد یافت.

مادر علی (ع)

مادر گرامی حضرت علی (ع) فاطمه دختر اسد از فرزندان هاشم است. وی از نخستین زنانی بود که به پیامبر ایمان آورد و در دوران کودکی پیامبر، مدتی سرپرستی او را به عهده داشت. از این رو، پیامبر اکرم ضمن تکریم وی، با تعبیر مادر از او یاد می کرد و حتی هنگام رحلت فاطمه بنت اسد، پیامبر اکرم بسیار متأثر شده و پیراهن خود را بر او پوشانده و بر او نماز خواند و فرمود: «خداوند است که زنده می کند و می میراند. ای خدا، به حق من و همه انبیای پیش از من، مادرم فاطه بنت اسد را ببخشای و دلیل و برهانش را بر او تلقین کن و جایگاهش را وسعت بده، همانا که تو را ارحم الراحمین هستی».

کنیه علی (ع)

در فرهنگ عرب، کنیه اسمی غیر از نام اصلی شخص است، که برای مردان با کلمه ا?Zب و اِبن، و برای زنان با اُم و بنت می آید و غالباً برای تعظیم و تکریم شخص به کار می رود. حضرت علی (ع) هم کنیه­های مختلفی داشت: از جمله:

ابو تراب که کنایه از هم نشینی آن حضرت با خاک و سجده های طولانی ایشان داشت. در سال دوم هجری، علی (ع) روزی زمین خوابیده و مقداری گرد و غبار بر لباسش نشسته بود. در این هنگام پیامبر اسلام بر بالین ایشان آمد و با خطاب «یا ابوتراب» آن حضرت را بیدار کرد. از آن زمان آن حضرت به این کنیه مشهور شدند. ابوریحانتین: این کنیه را هم پیامبر برای ایشان قرار داد و به معنای پدر دو ریحانه بهشت، امام حسن (ع) و امام حسین (ع) است.

القاب علی (ع)

در فرهنگ اعراب، لقب اسمی غیر از اسم اصل شخص و نامی است که کسی به آن شهرت می یابد. لقب بر مدح یا ذ?Zمّ شخص اشاره دارد. القاب حضرت علی (ع) فراوان است و همگی دلالت بر مدح حضرت علی (ع) می کنند؛ از جمله:

یعسوب الدین و یعسوب المؤمنین: ابن ابی الحدید که از بزرگان اهل سنت است، در این باره می گوید: این دو لقب را پیامبر اکرم (ص) در دو نوبت به علی بخشید. یک بار به او لقب یعسوب الدین را داد؛ یعنی مالک و رئیس و حاکم دین، و در نوبت دیگر فرمود: یعسوبُ المؤمنین؛ یعنی آقا و رئیس مؤمنان.

مرتضی لقب دیگر حضرت علی (ع) به این معناست که رفتار و کردار آن حضرت، مورد پسند خدا و رسول خداست. از دیگر لقب های آن حضرت، می توان به اسدالله (شیرخدا)، حیدر (شیر بیشه ایمان) و کاشِفُ الک?Zرب (برطرف کننده غم) اشاره کرد.

نهج البلاغه علی (ع)

یکی از گنجینه های جاوید و درخشان علم علوی که از روح بلند پیشوای پرهیزکاران حضرت امیر مؤمنان (ع) سرچشمه گرفته است، کتاب گرانسنگ "نهج البلاغــه" است. نهج البلاغــه برگزیده ای از خطبه ها نامه ها و سخنان کوتاه و حکمت آمیز علـی (ع) و قطره ای از اقیانوس بیکران معارف الهــی است. مجموعه ای نفیس از سخنان زیبای امیر کلام حضرت علی (ع) که گذشت روزگار نمی تواند غبار کهنگی بر آن بنشاند. ستاره ای درخشان در آسمان علم و معرفت و هنر و ادب که تا همیشه بر تارک علوم اسلامی خواهد درخشید. تأمل و تعمق در محتوای نهج البلاغــه می تواند ما را با گوشه هایی از مکتب مولای دنیا و دنیا پرستی حماسه حکومت عدالت دعا و مناجات مؤمنان در بخشهای الهیات، شجاعت، تهذیب اخلاق، سلوک و عبادت و... آشنا سازد. توجه به این کتاب شریف یکی از نیازهای نسل امروز جامعه اسلامی است.



و علی (ع) می آید.. .

ساقه های نیلوفری از پایه های عرش بالا رفته و سریر ولایت را به عطر وجودی خود آراسته اند، تا او بیاید و بر تکیه گاه پوشیده از رازقی آن تکیه زند. درون کعبه چه غوغایی است امروز! ملائک، بال در بال گستره آسمان ها را پوشانیده اند و جبرائیل و میکائیل و اسرافیل حلقه خانه کعبه شدند تا پر به نور وجود او بسایند! طنین نام او هلهله شادی ملائک است. جام های افلاکی عاشقان به سوی او می آیند و گیسوان سیاه شب به یمن وجود او گل خنده های نقره ای را در میان آبشار آسمانی اش تقسیم می کند؛ چرا که امشب علی (ع) می آید!...

و جمعه چه شکوهی دارد و این جمعه شکوهی دیگر!... 13 رجب سال سی ام از عام الفیل! آسمانیان طبق طبق نور می آوردند، آن گاه که دیوار کعبه شکافته شد و فاطمه بنت اسد قدم به درون کعبه نهاد که علی اعلی خانه خویش را از برای قدوم مبارک او آماده کرده بود.. . و او آمد که نام خود را از خدا گرفته بود و آمده بود تا بت های خانه را در هم بشکند و بر پشت بام آن ندای یگانگی و توحید ذات مقدس خدای تعالی را سر دهد و او را تقدیس کند و فریاد حق طلبی اش را از میان کفرها و نفاق به گوش جان های عاشقان برساند و پرواز شور آفرین کبوتران عشق را جانی تازه بخشد.

معشوق خدا

آسمانیان همه از شراب عشق علی (ع) نوشیده اند و لب از جام وصال او تر کرده اند و اینکه زمنیان را فرصتی است تا در چشمه جوشان معرفت او تن بشویند و به نور وجودی او رخ برگشایند؛ او که معشوق خداوند است و محمد (ع)، در خانه خدا، خانه عشق و شوریدگی پا به عرصه خاکی نهاد. او علی است و خدایش اعلی. او که مهتاب سپیدی رویش را از او دارد و کوچه ها همه بی قرار اویند و پنجره ها در انتظار قدوم مبارکش. او که چشمانش همه حدیث و اعجاز است و نگاه هستی بخشش پیاله جان ها را از شور زندگی، عشق و شیدایی لبریز می کند؛ او معشوق خداست.

طبیب دردمندان

یاس ها و نرگس ها در بی کران های گذرگاه هستی، عرشیان و زمینیان را در هاله ای از عطر و رویا می برند؛ چرا که عطر وجودشان را از وجود علی (ع) به ودیعت گرفته اند! آب های همه دریاها از انعکاس نام او می درخشند و می خندند و نسیم های بهاری، در وزش لابه لای شاخ و برگ های بیدهای مجنون نام او را زمزمه می کنند و نغمه خوش طنین نام اوست که این گونه بلبلان عاشق را به ترنم در آورده است و بهشت برای خاطر او تمام زنبق هایشان را نثار زمینیان کرده است! او علی است؛ طبیبی که هر کجا که لازم باشد بر زخم ها مرهم می نهد و دل های نابینا و گوش های ناشنوا و زبان های بی کلام را درمان می کند. او علی (ع) است که غفلت و نادانی و حیرت و سرگردانی را معالجه و روشنی های حکمت و عرفان را تقدیم دل ها و جان های تشنه عاشقان الهی می کند.

امام علی علیه السلام




مردی از تبار نور

مردی می آید از تبار نور، از تبار عاشقان و شوریدگان. مردی که محمد (ص) از گل خنده های نگاه او نشاط می یابد و ابوطالب در نیمه شب های بیداری دل، با او راز دل می گوید و فاطمه بنت اسد باغ چشمانش را به روی او می گشاید تا گل شادمانی را آبشار لبخند او شکوفا کند. مردی که طلوع مهرانگیز نگاهش دیگر بار حلاوت وصال و عشق را در چشمه لایزال به جان پاکان می نوشاند و پیاله حیات عاشقان از نگاهش لبریز می شد. علی، فصیح ترین شعر حیات و زیباترین آواز آفرینش بود.


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط منوچهرعطاءالهی 90/3/28:: 9:24 صبح     |     () نظر

6ulsm490incbgyakujes.jpg


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط منوچهرعطاءالهی 90/3/25:: 4:20 عصر     |     () نظر

مدیرکل تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش گفت: استفاده از "ضرب آهنگ ورزش باستانی" به صورت سراسری در مدارس کشور اجباریست .

 منوچهر بهمنی  با اشاره به اجرای ضرب‌ آهنگ ورزش باستانی در مدارس، افزود: تدوین این نماهنگ نهایی شده و در اختیار وزیر آموزش و پرورش قرار گرفته که پس از تایید، از سال تحصیلی جدید اجرایی خواهد شد.

وی افزود: پس از تایید نهایی این نماهنگ، CDهای آن تکثیر و در اختیار استان‌ها قرار می گیرد، ضمن آن که استفاده از این نماهنگ به صورت سراسری در مدارس کشور اجباریست.

مدیرکل تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که این نماهنگ ورزشی در دو گروه دختران و پسران تهیه شده و در هر سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان قابل اجراست، هدف از اجرای این برنامه را حفظ و ارتقا سلامت و جلوگیری از بروز مشکلات حرکتی و قامتی و نارسایی ساختاری دانش آموزان عنوان کرد.

وی افزود: آموزش و پرورش در این طرح ضمن تاکید بر توسعه ورزش در بین دانش آموزان و حفظ تندرستی آنها، به دنبال نهادینه کردن ورزش به ویژه ورزش صبحگاهی و باستانی است تا علاوه بر تربیت نسل سالم برای آینده، دانش آموزان از نشاط و شادابی بالایی در محیط مدرسه برخوردار باشند.

 بهمنی همچنین یادآور شد: ورزش صبحگاهی یکی از مراسم آغازین روز کاری در مدارس است و دانش آموزان حدود 10 دقیقه ورزش صبحگاهی را انجام می‌دهند، چرا که براساس گزارش‌های اعلام شده، در اکثر استان‌های کشور ورزش صبحگاهی اجرا می‌شود.

وی با بیان این که در بیش از 85 درصد مدارس کشور، ورزش صبحگاهی برگزار می‌شود، عنوان کرد: علت این که در برخی از مدارس ورزش صبحگاهی برگزار نمی‌شود، شرایط جوی مناطق سردسیر و گرمسیر کشور است.

 بهمنی ابراز امیدواری کرد: با اجرای ورزش صبحگاهی با ضرب آهنگ باستانی، بتوان اهداف تربیتی و تربیت بدنی تدوین و تعریف شده در آموزش و پرورش را محقق کرد.

 مدیرکل تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش در پایان درباره توسعه ورزش قهرمانی دانش آموزی نیز بیان کرد: آموزش و پرورش با ایجاد فدراسیون‌های ورزش دانش آموزی و همچنین راه‌اندازی مدارس تخصصی، گام‌های موثری را این راستا برداشته است و این حرکت استمرار و تداوم خواهد داشت.

 


 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط منوچهرعطاءالهی 90/3/23:: 2:35 عصر     |     () نظر

نوراله هدایتی (نایب رئیس فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای)  جهت بررسی فعالیت و وضعیت مدیریت  هیئت پهلوانی و زورخانه ای استان اصفهان با مسئولین و ورزشکاران این استان  نشستی برگزار نمود .

 

به گزارش روابط عمومی فدارسیون ، هدایتی در جریان این نشست ، پس از بازدید از برخی از زورخانه های استان یاد شده و تجلیل از قهرمانان و پیشکسوتان استان در جریان درخواست هیئت  و کمبودهای موجود در زورخانه ها قرار گرفتند.

عضو هیات رئیسه فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای پس از تشریح دستاوردهای سال گذشته و فعالیت های در پیش روی گفت :  اینک دوره ی احیاء و رونق بخشی ورزش ملی با کمک های بی نظیر دولت نهم و دهم را پشت سرگذاشته و مسئله فرا ملی کردن این رشته معنوی در سراسر جهان را در پیش رو داریم و با قوت تمام در این جرگه خدمت خواهیم کرد .

وی در ادامه مطالب خود تصریح کرد: حضور قهرمانان پیشکسوت ورزش ملی در گود مقدس زورخانه  و ارائه تجربیات کارآمد خود به  جوانان باستانی کار ،  باعث تقویت بعد فنی ورزشکاران زورخانه ای خواهد شد .

هدایتی در پایان بازدید های خود به جوانان تاکید کردند با حضور چشمگیر خود در رویدادها و مسابقات فدراسیون موجبات محقق کردن رهنمودهای مقام معظم رهبری در مورد این ورزش ارزشی باشند .


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط منوچهرعطاءالهی 90/3/17:: 8:13 عصر     |     () نظر

body {background-color: white; font-family: "Tahoma"; font-size: x-small;direction: rtl}

پهلوان صادق کلاه مال

ü      متولد قم

ü      از پهلوانان بنام عهد ناصرالدین شاه قاجار

ü      از شاگردان پهلوان ابوالقاسم قمی

ü      در جوانی به همراه پهوان ابوالقاسم قمی به تهران آمد.

ü      در تهران به شغل کلاه مالی اشتغال داشته است.

ü      یکبار با پهلوان اکبر خراسانی کشتی گرفتند که هیچ کس بر دیگری پیروز نگردید.

ü      در سفری که ناصرالدین شاه به کلاردشت داشته است ، فردی از پهلوانان جنگل با روش کشتی مخصوص آن منطقه که از مشت و لگد هم استفاده می کردند ، پهلوانان همراه ناصرالدین شاه را در شکست می دهد. "تا جائیکه چند دست و پا از آن می شکند." وقتی خبر در تهران به پهلوان صادق می رسد برای جبران شکست پهلوانان که از دوستان وی بودند فوراً به کلاردشت رفته و از ناصرالدین شاه رخصت کشتی می گیرد. شاه به او اجازه کشتی گرفتن می دهد مشروط به اینکه در صورت شکست خوردن به سختی مجازات گردد. پهلوان صادق قبول می کند و با پهلوان جنگل کشتی میگیرد که نهایتاً پهلوان جنگل به سختی شکست می خورد.

ü      در اواخر عمر در پست خانه به عنوان مأمور توزیع پست اشتغال داشته است.

ü      وفات : در سن 85 سالگی ، تهران

ü      مزار : جوار مرقد امام زاده سید نصرالدین (خیابان خیام تهران)

                                                                                               یا علی


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط منوچهرعطاءالهی 90/3/11:: 8:54 صبح     |     () نظر

مسابقات تیمی زورخانه ای و مرشدی قهرمانی بزرگسالان کشور رده سنی ( 20-40 سال ) که 27 و 28 اردیبهشت ماه جاری در استان فارس برگزار شد با قهرمانی تیم میزبان به کار خود پایان داد .

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ، در این رویداد که به مناسبت بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی  و همچنین یادواره سرداران و 14600 شهید استان فارس برگزار گردید 140 ورزشکار ، مربی و سرپرست در قالب 20 تیم از سراسر کشور به رقابت پرداختند که در مجموع دو رشته تیم فارس با 11 طلا به مقام قهرمانی رسید ، کرمان با 10 طلا و یک نقره بر سکوی دومی ایستاد و تیم اصفهان با 10 نقره  به مقام سومی بسنده کرد.

در حاشیه مسابقات :

• حضور میهمانان ویژه ای چون سردار مینایی رئیس گنگره سرداران و 14600 شهید استان فارس و قهرمان جهان و گوانژو در رشته کشتی فرهنگی آقای امید نوروزی در مراسم افتتاحیه .

• حضور پیشکسوتان ، پهلوانان و علاقه مندان شور و هیجان خاصی به بازیها داده بود.

• پخش زنده مسابقات توسط شبکه 3 سیما و همچنین شبکه استانی فارس در طول مسابقه مثال زدنی و قابل تقدیر بود .

نتایج کامل مسابقات به شرح ذیل می باشد :

رشته تیمی زورخانه ای :

اول : فارس و کرمان ( مشترک )  هر کدام 220 امتیاز

دوم : اصفهان     210 امتیاز

سوم : مازندران   186 امتیاز

رشته مرشدی :

اول : محسن بحریان ( فارس ) 82 امتیاز

دوم : مهدی یدالهی ( همدان ) 63 امتیاز

سوم : پوریا حسین نژاد ( کرمان ) 62 امتیاز


 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط منوچهرعطاءالهی 90/3/5:: 2:15 عصر     |     () نظر

علیرضا صفارزاده ، رئیس فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای در شیراز به گزارش مختصری از رونق بخشی و احیاء ورزش ملی در سالهای اخیر پرداخت .

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ، علیرضا صفارزاده با اشاره به سرفصل ها و فعالیت های انجام شده در سالهای گذشته اظهار داشت : با تأکیداتی که در بیانات مقام معظم رهبری در امر جهانی شدن ورزش ملی دیده می شود وظیفه ما از این که هست سنگین تر می شود و همه سعی ما این است که این ورزش با تمام آداب و رسوم خود طبق فرمایشات مقام معظم رهبری به جهانیان معرفی گردد ، ولی متأسفانه عده ای در مسیر بین المللی کردن این ورزش به ایران ضربه می زنند.

وی گفت : آنها به جای اینکه با فعالیت های خود در جامعه ورزش ملی ایجاد انگیزه کنند با اقدامات خلاف ، سوء مدیریت ، سیاستهای غلط و ایجاد اختلال در فعالیت های فدراسیون ملی جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک آفت و مانعی برای فدراسیون ملی تبدیل شده اند که همواره با زیره پا گذاشتن توافقات امضاء شده به این روند ناصحیح ادامه می دهند .

صفارزاده در پایان اظهار داشت تا زمانی که فدراسیون ملی تصدی امور را دارد در صیانت از منافع و ارزشهای این ورزش وظیفه خود را انجام می دهیم و نخواهد گذاشت با روند انحرافی ، فدراسیون بین المللی به این ورزش ضربه زده و ارزشهای فنی و اخلاقی آن را به انحراف بکشاند . ما در این خصوص هیچ اغماض ، معامله ، داد و ستد و چشم پوشی نخواهیم کرد و امانتدار فرهنگ و ورزش ملی کشورمان خواهیم بود .

گفتنی است در حاشیه این مراسم حضور میهمانان ویژه ای چون سردار مینایی رئیس گنگره سرداران و 14600 شهید استان فارس و قهرمان جهان و گوانژو در رشته کشتی فرهنگی آقای امید نوروزی  به چشم می خورد .


 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط منوچهرعطاءالهی 90/2/29:: 7:59 عصر     |     () نظر

گرامیداشت آیین های پهلوانی در 12 دانشگاه کشور

 

همزمان با هزاره جهانی شاهنامه و پیرو ثبت جهانی آیین های پهلوانی و زورخانه ای در فهرست میراث معنوی بشریت در یونسکو ، فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای ، جهاد دانشگاهی ( سازمان دانشجویان ) و بنیاد فردوسی، آیین های فراگیر و ملی ترتیب داده اند که با نام دهه گرامیداشت فردوسی بر پا گردید .

میثم موحدی فرد ، مشاور هنری فدراسیون در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون ضمن بیان مطلب فوق افزود : این دهه که به کوشش جهاد دانشگاهی برای نخستین بار در تاریخ ایران همزمان در 12 دانشگاه سراسر کشور برپا می گردد آشنایی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهها را با شاهنامه و فرهنگ پهلوانی هدف گذاری کرده است .

وی ادامه داد : فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای بر پایه رویکرد فرهنگی و میهنی خود که از ویژگیهای  این  فدراسیون فرهنگی می باشد به وسیله اینگونه برنامه ها با معرفی ورزش پهلوانی و آیین های زورخانه ای نسل جوان ایران را با فرهنگ دیرپای خود آشنا می سازد .

وی گفت : دهه گرامیداشت فردوسی که از 18 اردیبهشت ماه به مدت 10 روز آغاز شده است ،  مجموعه ای از برنامه های فرهنگی و هنری را در بر می گیرد که فراتر از سخنرانی ، نقالی و دیگر برنامه ها ، اجرای نمایش ورزش پهلوانی و زورخانه ای به همراه طنین نوای حماسی مرشدان برتر کشور از دیدنی ترین بخشهای این برنامه ها می باشد.

وی همچنین افزود : در روز ملی بزرگداشت فردوسی(25 اردیبهشت) فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای به پاس کوشش ستودنی جهاد دانشگاهی،  نماد پهلوانی را به دکتر قبادی ، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در دانشگاه صنعتی شریف اهداء  نمود.


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط منوچهرعطاءالهی 90/2/27:: 12:32 عصر     |     () نظر

در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص احیا و رونق بخشی به ورزش دینی ، ملی و تاریخی پهلوانی و زورخانه ای ، شهرداری تهران در بوستان ولایت زورخانه احداث می کند .

 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ، معاون اجتماعی و فرهنگی شهردای تهران با بیان اینکه عملیات فیزیکی فاز اول بوستان ولایت بر اساس زمان بندی در حال اجراست گفت : هم اکنون پیشرفت فیزیکی اقدامات در فاز اول بوستان ولایت از مرز 70  درصد عبور کرده است .

محمد هادی ایازی افزود : این مجموعه به طور کلی 300 هکتار مساحت دارد که 220 هکتار آن شامل مجموعه های مجتمع فرهنگی ورزشی منطقه ای ، مجموعه شهر بازی ، شهر ورزش و مجموعه شهر بانو به بهربرداری می رسد .

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در مورد مجتمع فرهنگی ورزشی منطقه ای بوستان ولایت ، عنوان کرد : این مجموعه در مقیاس منطقه ای ایجاد می شود که شامل سالن های ورزشی ، زورخانه و سالن سینما بوده و مردم خانی آباد می توانند از آن بهره مند شوند .

لازم به ذکر است تعاملات فی ما بین فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای کشور و شهرداری تهران در خصوص افزایش سرانه زورخانه در تهران به بازسازی ، مرمت و ساخت زورخانه های متعدد در تهران منجر شده است .


 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط منوچهرعطاءالهی 90/2/27:: 12:28 عصر     |     () نظر

فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای با همکاری بنیاد فردوسی به منظور نشر و گسترش فرهنگ پهلوانی و آشنایی بازدیدکنندگان با ورزش ملی ایران زمین ، غرفه دلیرستان را در نمایشگاه کتاب دایر کرده است.

 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ؛  این غرفه در زیر زمین شبستان شرقی در قسمت فعالیتهای جنبی واقع شده و در طراحی آن از شاخصه های ایرانی ، اسلامی و سنتی استفاده شده است .

در این غرفه ضمن پخش تصاویر و فیلم های آواها و نواهای پهلوانی توسط مرشدان برتر کشور ، اجراهای تیم ملی پهلوانی و زورخانه ای در خارج و داخل کشور  و ... علاقه مندان با ورزش نیاکان خود آشنا می شوند .

لازم به ذکر است در این غرفه، 10 عنوان کتاب اختصاصی ورزش پهلوانی اعم از اولین کتاب آموزش ورزش زورخانه ای ( تالیف فرهاد طلوع کیان )، مجموعه کتابهای پهلوان ( 5 مجلد ) ، مرشد جبرئیل ( اشعار کاربردی علی انسانی درخصوص ورزش باستانی ) و همچنین کتب مرتبط اعم از شاهنامه فردوسی و محصولاتی نظیر لوح های فشرده صوتی و تصویری، ادوات و لباس ورزش باستانی و جاسوییچی های سنگ و میل و ... در دسترس عموم قرار داده شده است .


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط منوچهرعطاءالهی 90/2/27:: 12:20 عصر     |     () نظر
   1   2   3      >


www.b-a-h-a-r-2-0.sub.ir رفتن به بالای صفحه
سفارش تبلیغ
صبا ویژن