روز سوم محرم به نام بی بی دو عالم خانم حضرت رقیه نام گذاری شده است .
حضرت رقیه فرزند امام حسین علیه السلام است . بر اساس نوشته های بعضی کتابهای تاریخی، نام مادر حضرت رقیه(علیهاالسلام)، امّ اسحاق است که پیشتر همسر امام حسن مجتبی (علیهالسلام) بوده و پس از شهادت ایشان، به وصیت امام حسن (علیهالسلام) به عقد امام حسین (علیهالسلام) درآمده است. در مورد تاریخ تولد حضرت رقیه چیزی معلوم نیست. و مطلب بعد که همیشه من رو خیلی ناراحت میکنه اینه که خانم حضرت رقیه در زمان قیام عاشورا مادر هم نداشته و وابستگی خیلی زیادی به پدر داشته در خیلی جا ها شنیدم که زمانی که در مدینه بودند این کودک همیشه سر بروی بازوی پدر میگذاشت و میخوابید .
نمیخوام ناراحتتون کنم اما همه ما جریان سیلی خوردن حضرت رقیه این دختر سه ساله امام حسین رو شنیدیم و جریان پاره شدن گوش رو که زمانی که لشگر دشمن به خیمه ها حمله کرد برای چپاول رحم به هیچ چیز و هیچ کس نکردند و زمانی که میخواستند گوشواره های حضرت رو غارت کنند گوش ایشان رو پاره کردند و گوشواره رو بردند و دیگر از این پس این بچه با هیچ کس سخن نمیگفت فقط هر از چند گاهی از عمه زینب سراغ پدر را میگرفت تا اینکه شبی در کنار خرابه های شام وقتی یزید دید صدای ناله این بچه همه جا رو پر کرده دستور داد که سر امام حسین رو به خرابه ببرند و آنها هم سر را تشتی گذاشته و به خرابه بردند و به نزد خانم رقیه بردند و زمانی که پارچه روی تشت رو کنار زد با راس پدر مواجه شد و شروع کرد با او به حرف زدن و با دستهای کوچکش خاک و خونهای روی صورت رو پاک میکرد و صدا میزد (من الذی ایتمنی ).
وقتی دیدن کمی آرام شد سر رو بردند و این کودک سه ساله در کنار خرابه شام مظلومانه بدون اینکه کسی بفهمددر سکوت کامل غریبانه صورت روی خاک گذاشت و از داغ پدر دق کرد و چشم از جهان فرو بست .
اما خداوند به خاطر مظلومیت این بی بی سه ساله او را باب الحوائج قرار داد و به گفته بزرگترین علمای ما هر زمانی که گرفتار میشدند دست به دامان این خانم میشدند و حوائجشان را طلب میکردند و خیلی زود هم حاجت روا میشدند .
بیشتر از این نمیتونم بنویسم چون خودم خیلی منقلب شدم چون من خودم ارادت خاصی به عمه کوچولوم دارم .
و در زمان خواندن این متن من رو هم از دعای خیرتان محروم نکنید .
کلمات کلیدی: السلام علیک یا بنت ولی الله یا رقیه (س)
8 روز تا «روز واقعه» زیارت عاشورا را هر روز بخوانید امام باقر علیه السلام فرمود: هر که حسین را در روز عاشورا زیارت کند به گونه ی که نزد او گریان شود، خداوند را ملاقات کند در حالی که ثواب یک میلیون حج و یک میلیون عمره و یک میلیون جهاد که ثواب هر حج و هر عمره و هر جهاد ماند ثواب کسی باشد که با پیامبر و ائمه اطهار علیهم السلام حج و عمره و جهاد نموده باشد، راوی گوید: عرض کردم: فدایت شوم، ثواب کسی که در شهرها و نواحی دور میباشد و نمی تواند در آن روز امام حسین بیاید چیست حضرت فرمود: * زیارت عاشورا بلا را دفع میکند * زیارت عاشورا امید و پناهگاه علماء برای مشاهده متن و ترجمه و نیز شنیدت صوت زیارت پرفیض عاشورا، بر روی این لینک کلیک نمایید
مداحی و سخنرانی باز محرم، حسین و عاشورا، باز روایت اشک و عطش و آتش، بازحکایت خیمه سوخته و بوی سیب، باز ...
|
کلمات کلیدی: 8 روز تا «روز واقعه»
مراسم ثبت ملی آیین پهلوانی و ورزشهای زورخانه ای با حضور رئیس جمهور ، محمد علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی ، اسفندیار مشائی ، سردار صفارزاده ، نوراله هدایتی، فرهاد طلوع کیان ، منوچهر عطاء الهی ، سعید علی آبادی ، بهزاد هدهدی انجام شد.
کلمات کلیدی: مراسم ثبت ملی آیین پهلوانی و ورزشهای زورخانه ای
| |
پند امام به عالمان «أَیَّتُهَا الْعِصابَةُ بِالْعِلْمِ مَشْهُورَةٌ وَ بِالْخَیْرِ مَذْکُورَةٌ وَ بِالنَّصیحَةِ مَعْرُوفَةٌ وَ باللّهِ فی أَنـْفُسِ النّاسِ مَهابَةٌ، یُهابِکُمُ الشَّریفُ، وَ یُکْرِمُکُمُ الضَّعیفُ وَ یُؤْثِرُکُمْ مَنْ لافَضْلَ لَکُمْ عَلَیْهِ وَ لا یَدٌ لَکُمْ عِنْدَهُ، تَشْفَعُونَ فِی الْحَوائِجِ إِذَا امْتُنِعَتْ مِنْ طُلاّبِها، وَ تَمْشُونَ فِی الطَّریقِ بِهَیْبَةِ الْمُلُوکِ وَ کَرامَهِ الاَْکابِرِ... فَأَمّا حَقُّ الضُّعَفاءِ فَضَیَّعْتُمْ وَ أَمّا حَقُّکُمْ بِزَعْمِکُمْ فَطَلَبْتُمْ أَنْتُم تَتَمَنَّوْنَ عَلَی اللّهِ جَنَّتَهُ وَ مُجاوَرَةَ رَسُلِهِ وَ أَمانًا مِنْ عَذابِهِ؟!
|
کلمات کلیدی: حدیث روزانه
هر که فدائی ماست با ما حرکت کند درست همان روز که مسلم در کوفه به شهادت رسید، امام حسین از مکه به عراق حرکت نمود، حج را تبدیل به عمره نمود، زیرا از دست بنی امیه در امان نبود، آنها مصمم نبود به هر ترتیب که شده حضرتش را هلاک کنند. ای دل گرت هوای بهشت است رو متاب |
کلمات کلیدی: 9 روز تا «روز واقعه»
|
کلمات کلیدی: ورود امام حسین (ع) به عراق
به گزارش خبرنگار ایرنا، مراسم ثبت ملی آیینهای ورزش پهلوانی و زورخانه ای پیش از ظهر امروز با حضور رییس جمهوری و جمع کثیری از مدعوین در این سالن انجام شد.
این مراسم از سوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور و با تلاش فدراسیون ورزش پهلوانی و زورخانهای صورت گرفت.
در این مراسم همچنین بازوبند پهلوان سال ? ???کشور با دستان رییس جمهوری بر بازوی پهلوان امین رشید لمیر که چند روز پیش در دومین دوره مسابقههای کشتی پهلوانی و هنرهای فردی غدیر به مقام پهلوانی ایران رسید، بسته شد.
پیش از اهدای بازوبند پهلوانی به پهلوان سال ? ???ایران، محمد علی آبادی معاون رییس جمهوری و رییس سازمان تربیت بدنی ضمن تشکر از حضور محمود احمدی نژاد رییس جمهوری در این مراسم اظهار داشت: در سه سال گذشته اقدامات زیادی برای توسعه و گسترش ورزش پهلوانی و زورخانهای که همان ورزش باستانی ایران است، صورت گرفته که مورد توجه مقام معظم رهبری نیز واقع شده است.
وی، احداث دهها زورخانه جدید در سطح کشور، بازسازی و مرمت زورخانههای قدیمی و بازگشایی مجدد دهها زورخانه در تهران و شهرستانها که از فعالیت و رونق افتاده بود را از جمله اقدامات برای توسعه ورزش پهلوانی و زورخانه ای ذکر کرد.
علی آبادی تصریح کرد: در سه سال اخیر، تغییرات ویژهای در ضرباهنگ، فرم و نوع مسابقههای ورزش زورخانهای ایجاد شده است و نوجوانان و جوانان زیادی در سراسر کشور به این ورزش پهلوانی و باستانی روی آورده اند.
وی اظهار امیدواری کرد: امیدواریم روزی فرا برسد که ضرباهنگ خوش طنین مرشدان زورخانهها در سراسر جهان (کشورهای اسلامی و غیراسلامی) شنیده شود و این ورزش سنتی و باستانی ایرانیان برای همه جهانیان قابل شناسایی و درک باشد.
رییس سازمان تربیت بدنی در قسمت دیگری از صحبتهای خود درباره ورزش پهلوانی و زورخانهای اظهار داشت: در این ورزش تنها جسم و تن نیست که ساخته میشود بلکه روح و روان انسانها از جمله فرزندان ما نیز ساخته و پرداخته خواهد شد. پس در توسعه و اشاعه بیشتر این ورزش بایستی بیش از پیش کوشا و پرتلاش باشیم.
علی آبادی در مورد ثبت ملی آیینهای ورزش پهلوانی و زورخانهای نیز گفت:
ورزش پهلوانی و زورخانه ای، صدها سال در رگ و پی و خون مردم کشورمان سابقه دارد. اگرچه این ورزش به عنوان ورزش باستانی ایرانیان در دل مردم ما ثبت شده است اما ثبت قانونی آن که امروز صورت گرفت، میتواند برای توسعه این ورزش و شناسایی آن به مردم جهان بسیار موثر و مفید باشد.
وی افزود: مراسم امروز در واقع، این میراث سنتی و معنوی را ثبت جهانی کرد پیش از صبحتهای محمد علی آبادی، علیرضا صفارزاده رییس فدراسیون ورزش پهلوانی و زورخانهای نیز طی سخنانی گفت: ورزش زورخانه ای، گوهری گرانبها و میراثی ارزشمند از نیاکان ما است و تلفیقی از ورزش، هنر و رزم است.
وی گفت: جامعه ایرانی در ? ???سال گذشته شاهد بیمهری، بیتوجهی، رخوت و سکون نسبت به این ورزش بوده و اینک غبار رخوت پس از هفت دهه از ورزش زورخانهای رخت بربسته است و بار دیگر شاهد شکوفایی این ورزش ملی و سنتی هستیم.
صفارزاده اضافه کرد: طی سه سال گذشته اقدامات زیادی برای سامان دادن و توسعه ورزش پهلوانی و زورخانهای از سوی دولت شده و بازگشت کشتی پهلوانی به گود زورخانه پس از ? ???سال، راه اندازی این ورزش در آموزش و پرورش، وزارت علوم، نیروهای مسلح، بسیج و حوزههای علمیه از جمله این اقدامات است.
وی افزود: ورزش پهلوانی و زورخانهای یک فرهنگ است و تنها یک ورزش نیست.
رییس فدراسیون ورزش پهلوانی و زورخانهای در پایان صحبتهای خود از دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهوری درخواست کرد که ورزش پهلوانی و زورخانه ای به صورت رسمی در پرونده هیات دولت ثبت شود و این درخواست که به صورت مکتوب در پوشهای قرار داشت را به رییس جمهوری ارایه داد.
کلمات کلیدی: ورزش پهلوانی و زورخانهای به ثبت ملی رسید
|
کلمات کلیدی: دولت آبادی: پهلوانی آیینه تمام نمای فرهنگ ایران است