سفارش تبلیغ
صبا ویژن
چگونه کسی که نشانه های دین را نمی شناسد به بهشت برود؟ [عیسی علیه السلام]
زورخانه - منوچهر عطاءالهی
پیوندها

اولین نشست هیئت رئیسه فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای در سال 90 عصر سه شنبه 23 فروردین ماه در محل فدراسیون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ، در این نشستمحمد نجات مهر ، امیر عرب ، جمشید زارع ، ( اعضای هیئت رئیسه ) محمد کیاکجوری  ( بازرس سازمان ) ، علیرضا صفارزاده ( رئیس فدراسیون ) ، نورا.. هدایتی(نایب رئیس فدراسیون) ، فرهاد طلوع کیان (دبیر فدراسیون) و  عبدا... رفیعی (خزانه دار فدراسیون ) حضور داشتند .

در ابتدای نشست صفارزاده ضمن عرض تبریک سال نو و آرزوی سالی پر خیر و برکت ، گزارشی از عملکرد فدراسیون در سال گذشته را ارائه نمود و در ادامه به بیان فعالیهای فدراسیون در سال 90 پرداخت .

سپس تقویم سال 90 فدراسیون اعم از مسابقات و آموزش به تصویب هیئت رئیسه رسید ، میزان پرداختها و دریافتهای فدراسیون در سال 90 اصلاح شد و در گام سوم در مورد برنامه های آتی سال 90 بحث و تبادل نظر گردید . 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط منوچهرعطاءالهی 90/1/24:: 2:16 عصر     |     () نظر

رییس فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای با اشاره به برنامه های توسعه ای این فدراسیون در سال آینده گفت: مراسم ویژه روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای مصادف با 17 شوال به عنوان روز نبرد پهلوانی حضرت علی (ع) با عمربن عبدود در جنگ خندق که در سال آینده 25 شهریور است از برنامه های مهم این فدراسیون خواهد بود.


به گزارش پایگاه خبری ورزش ایران، صفارزاده افزود: جشن ویژه ای به مناسبت اولین سالگرد ثبت آیین های پهلوانی و زورخانه ای ایران، در سازمان علمی ، فرهنگی ، و آموزشی ملل متحد (یونسکو)به عنوان میراث معنوی بشریت در 16 نوامبر مطابق با 25 آبان سال آینده برگزار خواهد شد .
رییس فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای در خصوص مسابقات فدراسیون در سال آینده اظهارداشت : برگزاری 22 مسابقه قهرمانی کشور در رده های مختلف سنی و سه لیگ در سه رشته هنرهای فردی، کشتی ، پهلوانی و تیمی زورخانه ای نیز از برنامه های تقویم ورزشی مااست ضمن اینکه برگزاری جشنواره پیشکسوتان کشور که هرکدام شیوه و سبک نوینی از یک مسابقه است نیز در دستور کار قرار دارد.
صفارزاده از آمادگی فدراسیون برای برگزاری 61 دوره آموزشی خبرداد وگفت: دوره های مختلف داوری و مربیگری در سطوح مختلف به منظور ارتقاء سطح علمی این رشته برگزار می شود.
رییس فدراسیون پهلوانی و زورخانه ایی در پایان از توسعه و ترویج فرهنگ پهلوانی در سراسر کشور خبر داد و گفت: با تبلیغات و کار خوبی که انجام شده اکنون بار دیگر فرهنگ غنی و باستانی زورخانه در جامعه و به خصوص در بین جوانان گسترش خوبی پیدا کرده است و ما باید تلاش کنیم با توسعه زورخانه ها در شهرهای مختلف هر چه بیشتر جوانان و نوجوانان را به سمت و سوی گود زورخانه هدایت راهمنایی کنیم.


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط منوچهرعطاءالهی 90/1/17:: 1:26 صبح     |     () نظر

صفای میان شیعیان

شرح حدیثی از حضرت امام محمد باقر علیه‌السّلام در جلسه درس خارج فقه ِ ششم دی‌ماه 89 (بیست و یکم محرم‌الحرام 1432):

«قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ ع أَ یَجِی‏ءُ أَحَدُکُمْ إِلَى أَخِیهِ فَیُدْخِلُ یَدَهُ فِی کِیسِهِ فَیَأْخُذُ حَاجَتَهُ فَلَا یَدْفَعُهُ فَقُلْتُ مَا أَعْرِفُ ذَلِکَ فِینَا فَقَالَ أَبُو جَعْفَرٍ ع فَلَا شَیْ‏ءَ إِذاً قُلْتُ فَالْهَلَاکُ إِذاً فَقَالَ إِنَّ الْقَوْمَ لَمْ یُعْطَوْا أَحْلَامَهُمْ بَعْد».
کافى، ج 2، ص 174

فى الکافى، عن الباقر (علیه‌السّلام)؛ «أ یجى‌ء احدکم الى اخیه فیدخل یده فى کیسه فیأخذ حاجته فلا یدفعه». حضرت امام محمد باقر (علیه‌السّلام) از یکى از اصحابشان سؤال میکنند - که این مقدمه دیگر ذکر نشده که آن صحابى که بود و چه سؤال کرده بود و از کجا آمده بود؛ اینها دیگر توى این روایت نیست - که آیا در آنجائى که شما هستید، وضعیت اینجورى است که یکى از شماها بیاید دستش را توى جیب برادر دینى‌اش بکند و هر چه که لازم دارد، از توى جیب او بردارد، او هم ناراحت نشود؟ به این حد رسیده‌اید که جیبتان براى همدیگر رایگان باشد؟
مرحوم حرزالدین نقل میکند که شیخ خضر در زمان مرحوم کاشف‌الغطاء از علماى بزرگ بود و خیلى مورد توجه مردم قرار داشت. میگوید در روز عید، مردم نجف و عشایر و اینها که به شیخ خضر علاقه داشتند، منزل او آمدند و هدایا آوردند - پول آوردند، طلا آوردند - و همین طور جلوى ایشان میگذاشتند و ایشان هم آن پولها و طلاها را جلوى دستش گذاشته بود و همان طور روى هم کوت شده بود. بعد شیخ جعفر کاشف‌الغطاء آمد. معلوم میشود آن وقتها هنوز شیخ جعفر به مقام ریاست نرسیده بود. ایشان آمد و نشست و چشمش به این پولها و طلاها افتاد. بعد یواش‌یواش نزدیک ظهر شد و مردم رفتند. شیخ جعفر بلند شد گوشه‌ى عبایش را پهن کرد و این طلاها و پولها را گوشه‌ى عبایش ریخت و گفت خداحافظ شما، و رفت! شیخ خضر هم نگاهى کرد و چیزى نگفت؛ کأن لم یکن شیئاً مذکورا!
حالا این قصه‌اى که نقل کردم، دنباله هم دارد، که دنباله‌هایش باز از این جالبتر هم هست. به هر حال حضرت سؤال میکنند که در اموال شخصى، شما اینجور هستید که مثلاً قبایتان را آنجا آویزان کرده‌اید، رفیقتان مى‌آید دست میکند توى جیب قباى شما و یک مقدار پولى که لازم دارد، برمیدارد و بقیه‌اش را آنجا میگذارد و بعد راه مى‌افتد میرود، به شما هم اصلاً برنخورد و ناراحت نشوید؟ چنین وضعى بین شما هست؟ «فقیل ما اعرف ذلک فینا». آن راوى گفت که در بین خودمان اینجور وضعى نیست. «فقال فلا شى‌ء اذاً»؛ فرمود: پس هنوز خبرى نیست، هنوز چیزى نیست.
من اینجا این حاشیه را اضافه کنم که این مالِ زمان امام باقر (علیه الصّلاة و السّلام) است. در آن زمان، شیعه تدریجاً داشت شکل میگرفت. بعد از حادثه‌ى عاشورا، در ظرف این 33 سال، 34 سالى که دوران امام سجاد (علیه الصّلاة و السّلام) بود، تدریجاً و یواش‌یواش مردم جمع میشدند؛ چون بعد از حادثه‌ى عاشورا، آن شدت عملى که به خرج داده شده بود، شیعه را متفرق کرد؛ بعضى‌ها برگشتند، بعضى‌ها منصرف شدند، بعضى‌ها از ولایت اهل بیت پشیمان شدند؛ هر کسى به یک طرفى رفت. در این 34 سال، یواش‌یواش مردم جمع شدند. در زمان امام باقر (علیه الصّلاة و السّلام) مردم بیشتر جمع شدند. مردم تدریجاً در شهرها، در نقاط مختلف، نزدیک و دور، جمع میشدند. این مال آن وقت است که حضرت میخواهند بگویند این کانونهاى تشیع را باید در سرتاسر دنیاى اسلام اینجورى تشکیل دهید، اینجور با هم باصفا باشید.
حضرت وقتى فرمودند «فلا شى‌ء» - هنوز هیچ خبرى نیست؛ آنى که باید بشود، نشده است - آن طرف ترسید؛ «قیل فالهلاک اذاً؟». «هلاک» در اینجا و در خیلى جاهاى دیگر به معناى مردن نیست؛ به معناى بدبخت شدن است: یعنى پس دیگر بدبخت شدیم آقا؟ دیگر هیچى نیست؟ «فقال انّ القوم لم‌یعطوا احلامهم بعد». «احلام» در اینجا جمع «حلم» است. ماده‌ى «حَلُمَ یَحلُمُ» به معناى حلم ورزیدن است؛ با «حَلَمَ یَحلُمُ» که به معناى رؤیا و اضغاث احلامى که در قرآن هست، تفاوت دارد؛ آن از باب نَصَرَ یَنصُرُ است، حَلَمَ یَحلُمُ است؛ این از باب شَرُفَ یَشرُفُ است؛ حَلُمَ یَحلُمُ. اینجا احلام جمع حلم است. پس هنوز به آن بردبارى و آن ظرفیت لازم نرسیده‌اید. بنابراین به معناى هلاک نیست که بگوئیم نابود شدید، عذاب خدا گریبان شما را گرفت؛ نه، به معناى این است که هنوز آن ظرفیت لازم را پیدا نکرده‌اید.


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط منوچهرعطاءالهی 90/1/17:: 1:11 صبح     |     () نظر

به گزارش روابط عمومی فدراسیون به نقل از ایرنا ، از ورزشکاران استانهای فارس ، سمنان و البرز که پس از حضور در مسابقات و رویدادهای سال 1389 برای ورزش ملی کشورمان  افتخار آفرینی کرده بودند در استانهای خود توسط هیئت های پهلوانی و زورخانه ای تجلیل شد .

در این مراسم ها که حضور مسئولین محلی و دلسوزان ورزش ملی کشورمان مایه دلگرمی ورزشکاران این رشته ارزشی بود ابتدا باستانی کاران به ورزش تیمی ورزش پهلوانی و زورخانه ای با جذابیت های ویژه خود پرداختند

لازم به ذکر است با سخنرانی مسئولین هیئت ها در مورد عملکرد یک سال گذشته به تشریح اقدامات سال جدید در جهت ترویج بیش ار پیش ورزش پهلوانی و زورخانه ای پرداختند .


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط منوچهرعطاءالهی 90/1/8:: 5:8 عصر     |     () نظر

رئیس هیئت پهلوانی و زورخانه‌ای استان کرمانشاه درباره مهمترین برنامه‌های سال 90 این هیئت گفت: باتوجه به اینکه مشکلات و موانع احداث 14 زورخانه جدید در سطح کرمانشاه برطرف شده و منابع مالی و زمین برای احداث این زورخانه ها فراهم شده، شاهد افتتاح زورخانه‌های جدید در سطح استان هستیم.

 

محمد خوش اندام در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه درباره احداث زورخانه‌های جدید در سطح استان خاطرنشان کرد: بودجه لازم برای احداث 14 زورخانه در سطح استان کرمانشاه فراهم شده است و تنها مشکل زمین، مانع احداث این بناها در سال 89 شد که با توجه به فراهم آمدن زمین مورد نظر توسط شهرداریها و فرمانداریها شاهد احداث آنها در سال آینده خواهیم بود.

وی ادامه داد: با توجه به هماهنگی‌های به عمل آمده در خصوص تامین اعتبار، دو زورخانه ملی در شهر کرمانشاه و در مجتمع ورزشی حضرت امام (ره) و دهکده المپیک نیز احداث خواهد شد.

خوش اندام در خصوص اهم فعالیتهای صورت گرفته در سال 89 یادآور شد: برگزاری کلاسهای دوره مربیگری درجه 3 کشتی پهلوانی و ورزشهای زورخانه ای که با شرکت بیش از 30 نفر از علاقه مندان برگزار شد یکی از مهمترین برنامه‌های سال گذشته این هیئت بوده است.

وی افزود: ما توانستیم با همکاریهای صورت گرفته با انجمن پهلوانی و زورخانه‌ای آموزش و پروش استان کرمانشاه با جذب دانش آموزان به ورزشهای زورخانه ای نسبت به سالهای گذشته رشد چشمگیری در این خصوص داشته باشیم.

خوش اندام خاطرنشان کرد: هم اکنون با همکاری انجمن پهلوانی و زورخانه‌ای آموزش و پرورش 15 مرشد در حال طی کردن مراحل آموزشی هستند.

او در مورد ابداع سیستم رتبه بندی در بین ورزشکاران زورخانه‌ای نیز گفت: در سال گذشته توانستیم برای اولین بار در این ورزش، در بین ورزشکاران زورخانه‌ای سیستم رتبه بندی را اجرا کنیم و امیدواریم بتوانیم در سطح کشور آن را مطرح کنیم. وی پیرامون این سیستم رتبه بندی توضیح داد: این سیستم از رتبه 1 تا 9 صورت گرفته و بر اساس میزان اخلاق، سابقه و تبحر فرد در ورزشهای زورخانه ای به وی اعطا می شود.

رئیس هیئت ورزشهای باستانی و زورخانه‌ای در پایان با اظهار امیدواری پیرامون گسترش کلاسهای آموزشی گفت: امیداریم در سال آینده بتوانیم کلاسهای مختلف آموزشی در زمینه‌های مرشدی، مربیگری و داوری را برگزار کنیم.


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط منوچهرعطاءالهی 90/1/6:: 4:44 عصر     |     () نظر
<      1   2   3      


www.b-a-h-a-r-2-0.sub.ir رفتن به بالای صفحه
سفارش تبلیغ
صبا ویژن